Massage og Akupressur

Dybdegående massage teknik. Jeg blander teknikker af meridianer massage og trykke massage (akupressur) for at stimulere punkter på meridianerne. Det er special teknikker for at afhjælpe hurtig og effektiv behandling.

Mange af mine patienter siger at jeg gør det forskelligt fra andre massør, man kan blive lidt øm efter første/anden behandling, men efterfølgende behandlinger hjælper til at lindre smerter, spænding i muskler og symptomer.

Jeg vurderer patienter inden kommer i behandling, fordi patienters kroppe er forskellige og nogle har en eller flere sygdomme, som jeg skal passe på, når jeg giver massage.

Anbefalet mod: Kroniske symptomer eller meget spænding af muskler skal kombinere behandlinger af Massage og Akupunktur for effektiv, hurtigere og varigt resultat.

Her er mange former af massage i klinikken:

Ryg, Nakke, Skulder, Hovedbund, Pande og Ansigt Massage

En metode til dybere massage anvendes til at lindre spændinger i rygmusklerne, nakke, hovedbund, pande, kæbe og hele ansigt. En menthol-baseret lotion bruges ofte til at stimulere trætte og ømme muskler.

Anbefalet til dig, der har hovedpine, migræne og dårlig stilling i jobbet.

Lænde, Ryg, Ben og Fod Massage

Når der er smerter i lænden, kan det måske løbe ned til benene og fødder som Iskias eller nervesmerter, men også i tilfælde hvor der er konstateret en diskusprolaps eller andre skader. Jeg arbejder på meridianer og punkter som også løber fra ryggen, lænden, bladene og benene.

Anbefaler at blande behandlingerne: massage og akupunktur for hurtigere resultat.

Fod/Zoneterapi og Ben Massage

Denne gamle kinesisk teknik stimulerer blodcirkulationen og afspænder sener og muskler. Et tryk på akupressur punkter – primært på fødderne som svarer til kirtler, organer og muskler i hele kroppen og fremmer healing på disse områder.

Det er en dybt afslappende og terapeutisk behandlingsform. Den er baseret på den gamle kinesiske teori, at i et sundt legeme, er der energi som flyder frit – og hvis det bliver blokeret, så kan det resultere i sygdom.

Alle organer, systemer og kirtler i kroppen har et tilsvarende areal på fødderne,
kendt som refleks punkter. Terapeuter ved, hvordan man kan stimulere de reflekspunkter for at behandle den tilsvarende kropsdel.

På samme måde kan en fysisk tilstand være følelsesmæssigt drænende. Derudover kan det lindre hævelse på benene og fødderne.

Fod/Zoneterapi og Ryg, Nakke, Skulder, Hovedbund, Pande og Ansigt Massage

At kombinere behandlinger af Øverste krop og Nederste krop. Behandling giver en balancer for kroppen.

Terapeut fokuserer begge fysik problemer som smerter/spændinger og psykiske problemer.

Anbefaltet mod: Mental træthed, depression, angst og migræne/hovedpine.

Mave Massage (Shiatsu klassisk Japansk massage)

Shiatsu er en form for akupressur massage, udviklet i Japan. Ordet “Shiatsu” på japansk betyder faktisk “fingertryk.” Størstedelen af det teoretiske grundlag for dette arbejde stammer fra traditionel kinesisk medicin, især konceptet om energibaner i kroppen kaldet meridianer.

Forbedret blodcirkulation hjælper blodkarrene i hele maveregionen og mere effektiv frigivelse og fjernelse af affaldsprodukter. Foruden lindre problemer ved mavebesvær kan mavemassage også styrke svage og afslappede mavemuskler. Anvendte tryk med blide cirkulære bevægelser kan også frigøre dybe muskelspasmer og fremme intern varme. Derudover hjælper bedre med fordøjelse og andre symptomer fx. forstoppelse, diarre, barn som har svært ved at vokse.

Anbefaler at blande behandlingerne: Mave massage & Fod/Zoneterapi massage

Helkrop Afslappende Massage

Massageterapi kombineret med æteriske olier for at give en afslapning. Huden absorberer æteriske olier og bevarer smidigheden, den tilbyder smertelindring og den mentale stimulering af aromaen giver kunderne den ultimative massagesession.

Jeg kombinerer af Aromaterapi og Meridian massage. For helkrop anbefaler mindst 1 time eller 1,5 time behandling.

Book en tid og få den Massage og Akupressur behandling som du har brug for.