Behandlinger

Slut med piller for smerten!

Kom og få en Gratis konsultation.

Vi kan hjælpe med;

 • Hovedpine, Migræne eller smerte fra spændinger, Søvnløshed, Kontor syndrome, stress.
 • Aromaterapi for depression og anspændt.
 • Ryg problemer, stiv nakke, ømme ben/fod/lår.
 • Afslapning af spændte muskler før eller efter træning.
 • Balancer din krops bio-energi, effektivt re-balancering af cellernes ligevægt af positive og negative ioner, hvilket reducere spredning af uønskede giftstoffer.

OBS: Gratis håndklæder, tigerbalsam og massageolie i klinikken


 

Ryg, Skulder, Nakke og Hoved Massage

En metode til kraftig massage anvendes til at lindre spændinger i rygmusklerne, skulder og nakke. En menthol-baseret lotion bruges ofte til at stimulere trætte og ømme muskler. Anbefalet til dig, der sidder foran computeren hele dagen eller har lignende job hvor du sider mange timer i samme stilling.

Priser fra 250 kr. Se prisen…


Zoneterapi Fod Massage

alternative-medicine-1327808_1920

Denne gamle teknik stimulerer nervesystemet ved anvendelse af blid men fast tryk til akupressur punkter – primært i fødderne – som svarer til kirtler, organer og muskler i hele kroppen, og fremmer healing på disse områder.
Zoneterapi er en dybt afslappende og terapeutisk behandlingsform. Den er baseret på den gamle kinesiske teori, at i et sundt legeme, er der energi som flyder frit – og hvis det bliver blokeret, så kan det resultere i sygdom.

Zoneterapi virker på princippet om, at fødderne spejler kroppen. Alle organer, systemer og kirtler i kroppen har en tilsvarende areal på fødderne, kendt som refleks punkter. Terapeuter ved, hvordan man kan stimulere de refleks punkter for at behandle den tilsvarende kropsdel.
Zoneterapi er en holistisk behandling, der virker på dit sind, krop og ånd som en helhed, snarere end at behandle blot ét bestemt område. For eksempel, hvis du lider af stress, kan du opleve hovedpine og spændings smerter.
På samme måde kan en fysisk tilstand være følelsesmæssigt drænende.

Zoneterapi har til formål at rette op på energibalancen i din krop og sind som en helhed, som mange mener at være mere effektive end at arbejde direkte på blot et område på kroppen.

Priser fra 350 kr. Se prisen…


Sport Massage

biker

Sportsmassage er en form for massageteknik, der fokuserer på behandling af kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv), smerter eller skader der er forbundet med fritidsaktiviteter. Det medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

Priser fra 250 kr. Se prisen…


Aromaterapi Afslappende Massage

essential-oils-1433694_1920

Aromaterapi afslappende massage er særligt velegnet til tilstande, der involverer stress eller forbedring af følelsesmæssigt-relaterede tilstande. Stress og stress-relaterede tilstande kan være;
– Søvnløshed
– Hovedpine
– Fordøjelsesproblemer
– Ryg, arme, skulder og ben smerter

Priser fra 390 kr. Se prisen…


Hot Stone Massage


Portrait of young female lying in spa salon during beauty procedure

Hot Stone Massage hjælper de fysiologiske processer med at afslappe og lindre spændinger/smerte. Det hjælper også til at øge blodcirkulationen, stimulerer metabolisme, giftstoffer væk fra kroppen og genoprettelse af balancen i kroppen.
Psykologiske processer; Hot Stone Massage vil hjælpe til at fjerne angst og depression og overvinde stress.

Priser fra 550 kr. Se prisen…


Abdomen Massage (Den gamle japansk massage teknik)

Abdominal massage stimulerer dine indre organer, for eksempel din galdeblære og lever. Øget blod og ilt flow kan bidrage til at forbedre organernes funktionen. I tilfælde med galdeblære og lever betyder forbedret funktion mere effektiv frigivelse og fjernelse af affaldsprodukter. Forbedret blodcirkulation hjælper blodkarrene i hele mavesregionen.Foruden lindre problemer ved mavebesvær kan mavemassage også styrke svage og afslappede mave muskler. Anvendte tryk med blide cirkulære bevægelser kan også frigøre dybe muskelspasmer og fremme intern varme. Derudover hjælper bedre med at fordøjelse og andre symptomer fx. forstoppelse, diarre og kollapser organer. 
Anbefaling af blande behandlinger; Abdomen Massage & Zoneterapi

Priser fra 250 kr. Se prisen...


Øreakupunktur (Auriculoterapi)

ear aku

Øreakupunktur er en form for akupunktur, der kan involverer indsætning af nåle på bestemte refleks punkter i øret. I alternativ medicin bruges øreakupunktur typisk til disse sundhedsforhold: Allergier, Angst, Gigt, Kronisk smerte, Forstoppelse, Depression, Fibromyalgi, Hovedpine, Søvnløshed, Irritabelt tarmsyndrom, Lændesmerter og Migræne. Hertil kommer at øreakupunktur nogle gange bruges som hjælp til rygestop, lindre smerte, fremme sundere søvn, lindre stress og støtte vægttab

Bange for nåle? Man kan også behandle punkterne med elektriske impulser eller nogle små kugler.

Auriculo maskine

Priser fra 350 kr. Se prisen…


Akupunktur i Elev Klinik

Jeg studerer på Akupunktur Akademiet i Aarhus, en uddannelse som berettiger til optagelse i PA (Praktiserende Akupunktører) og RAB (Registreret Alternativ Behandler)-godkendelse og DA (Danske Akupunktører). Uddannelsen lever desuden op til ETCMA (European Traditional Chinese Medicine Association)s krav for Akupunkturuddannelser i Europa. Disse krav vil være gældende på alle godkendte danske Akupunkturskoler i 2020.

Jeg har lært mange massageteknikker (Akupressur, Tuina, Klassik Kinesisk Massage, Shiatsu Japask Massage), Øreakupunktur, Akupunktur, Urter og andet relevant med Traditionel Kinesisk Medicin på akademiet.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har i 1979 udarbejdet en lang liste over sygdomme, som akupunktur kan hjælpe på. Her kan blandt andet nævnes:

 • Allergi
 • Depression
 • Forstuvninger
 • Golfalbue
 • Hovedpine
 • Migræne Lændesmerter
 • Lændesmerter
 • Iskias
 • Knæsmerter
 • Nakkesmerter
 • Tennisalbue  

Se prisen…

***Elev prisen KUN AKUPUNKTUR 75 kr. per gang (ca. 45 min – 60 min.)***

Anbefaler; Blandede behandlinger med Massage eller Brand Urter Moxa (Urter i Alkohol)


Varme Herbal Pad (Kombineret med anden behandling)

OBS: Gratis i klinikken (i brug samme tid med massage).

Opvarmet omslag til forskellige formål;

 • Lindre smerter fra betændelse og hævelse af huden, eller muskler ledbånd og stivhed.
 • Afslapper kroppen og stimulerer blodcirkulationen, lindre hjertet
 • Reducer Svimmelhed, blackout eller tilbagevendende migræne
 • Hjælper også på resistente infektioner i huden